Εργασίες συντήρησης

Οι εργασίες που έγιναν, μετά από ενέργειές του Συλλόγου, στο σχολείο μας, προκειμένου να συντηρηθούν και να βελτιωθούν οι υπάρχουσες εγκαταστάσεις.

Οι εργασίες αυτές έγιναν με τη συνεργασία της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, της Διευθύντριας και των Εκπαιδευτικών,

απαίτησαν δε πολλή προσωπική εργασία και χρόνο από τα μέλη του Συλλόγου μας

Η παρουσία μας στο σχολείο ήταν συνεχής προσπαθώντας να υποστηρίξουμε το έργο των δασκάλων και οι απαιτήσεις προς την σχολική Επιτροπή σε μόνιμη βάση και τους ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξη τους σε ότι έχουμε ζητήσει. Πραγματικά ήταν πάντα δίπλα μας σε ότι κάναμε και ιδιαίτερα ο πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, δεδομένου βέβαια και των δυνατοτήτων της και της ελλιπής χρηματοδότησης που έχουν σε σχέση με τις ανάγκες των σχολείων.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξη που δείχνετε στις δράσεις μας και σας γνωρίζουμε ότι επιθυμία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων είναι να αξιοποιήσει τη συνεισφορά-συνδρομές σας με το καλύτερο δυνατό τρόπο, ώστε να καλυφθούν οι πάσης φύσεως ανάγκες του σχολείου, διεκπεραιώνοντας ταυτόχρονα εργασίες κρίσιμες για τη διευκόλυνση της εκπαιδευτικής διαδικασίας και την ασφαλή παραμονή των παιδιών μας στο σχολικό χώρο.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για περισσότερα