Τάμπλετ σε μαθητές προκειμένου να συμμετέχουν στην τηλεκπαίδευση.

Αγαπητοί γονείς, καλό μήνα, χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη!!!
Ευχόμαστε εσείς και τα παιδιά σας να είστε όλοι καλά και να περνάτε με ηρεμία όλη αυτή τη δοκιμασία. Δεδομένης της κατάστασης εκπαιδευτικοί και μαθητές κλήθηκαν να εργαστούν από το σπίτι και να συμμετέχουν στην εκπαιδευτική διαδικασία μέσω διαδικτυακών μέσων. Πέραν των πρωτόγνωρων όμως δυσκολιών που όλοι είχαμε να αντιμετωπίσουμε με τις πλατφόρμες και τις ηλεκτρονικές τάξεις, υπάρχουν μαθητές που δεν διαθέτουν τον ελάχιστο ηλεκτρονικό εξοπλισμό και δεν μπορούν να συμμετέχουν στα μαθήματα.

Μετά από την έρευνα καταγραφής που έγινε και αφού ενημερωθήκαμε από τη διευθύντρια, ο σύλλογός μας, προκειμένου να εξομαλύνει την κατάσταση και να βοηθήσει, ώστε και αυτά τα παιδιά να συμμετέχουν στην τηλεκπαίδευση, προέβει σε αγορά των αντίστοιχων tablet.

Η παράδοση των tablet θα γίνει σε πλήρη ανωνυμία και θα μεριμνήσει για αυτό η διευθύντρια, που θα έρθει σε επικοινωνία με τους γονείς και θα τους ενημερώσει για το πώς θα τα παραλάβουν.
Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι, όταν με το καλό ανοίξουν τα σχολεία, τα tablet θα επιστραφούν στο σχολείο και θα αποτελέσουν πλέον ένα πολύτιμο και απαραίτητο βοήθημα στην εκπαιδευτική διαδικασία.
Πραγματικά ευχόμαστε να μην χρειαστεί να περάσουμε μια αντίστοιχη κατάσταση από τη νέα σχολική χρονιά και να είμαστε όλοι υγιείς και δυνατοί!

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1137347229962851&id=341210849576497